Kennis maken? Ontvang direct een doos roomijshoorns op uw eerste bestelling!

8.4

Cijfer


Uit 1489 beoordelingen ontvangt De Diepvriesman een cijfer van 8.4.

87% beveelt De Diepvriesman aan.

Kennis maken? Ontvang direct een doos roomijshoorns op uw eerste bestelling!

Waarom het zo interessant is om maandelijks uw vriezer aan te vullen door de Diepvriesman.

  • Diepvries, verser dan vers
  • Hygiënisch, alle producten binnen 1 dag bereid en ingevroren
  • Geen zorgen, altijd voorraad in uw vriezer
  • Voordelig, u pakt precies wat u nodig heeft
  • 100% veilig, praktisch onbeperkt houdbaar
  • Voordeligste Diepvriesthuisdienst van Nederland
  • Kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug
  • Al boven €27,50 gratis bij u thuis
  • Vrijblijvend maandelijks bezoek, zonder verplichtingen
  • Als nieuwe klant ontvangt u een gratis doos roomijshoorns. (Doe de vanille roomijshoorns in uw winkelwagen en bij afrekenen gebruikt u de code NIEUWEKLANT en het bedrag wordt eraf gehaald)

Hoe werkt de Diepvriesman?

Bij de Diepvriesman kiest u uit een compleet assortiment. Niet alleen ijs en snacks maar ook vlees, kip, vis, groenten, gebak en maaltijden. Kortom alles wat u nodig heeft voor een kwalitatief goede en smakelijke maaltijd!
Onze producten worden dagvers in speciale vriescellen snel diepgevroren, waardoor de kwaliteit en smaak gelijk is aan die van verse producten. De Diepvriesman heeft een actiefolder met veel aantrekkelijke aanbiedingen. Achterin de folder vindt u een bestellijst die u vooraf kunt invullen. U kunt de bestellijst ook samen met uw Diepvriesman invullen, die alles kan vertellen over onze producten. De Diepvriesman gebruikt de lijst dan weer om uw bestelling direct uit de vrieswagen te halen. Onze Diepvriesmannen bezorgen de door uw bestelde producten boven €27,50 al gratis bij u thuis. Dat is pas echt gemakkelijk.

Shockvriezen!

Alles wat leeft is opgebouwd uit levenscellen. Tussen die cellen bevindt zich vocht (water). Als deze producten langzaam, bijvoorbeeld op - 20 graden, worden ingevroren, zet dit vocht uit, waardoor de celwanden breken en belangrijke voedingsstoffen, mineralen en vitaminen verdwijnen. Als producten sneller worden ingevroren, word voorkomen dat de celwanden breken. Dat noemen we shockvriezen. En dit is de werkwijze van de Diepvriesman! De vleesproducten worden ingevroren bij een temperatuur van - 60 graden en de groenten zelfs tot - 110 graden! Zo kunnen wij u garanderen dat zoveel mogelijk voedingsstoffen, vitaminen en mineralen in onze producten behouden blijven.