Onze Passie

8.4

Cijfer


Uit 1489 beoordelingen ontvangt De Diepvriesman een cijfer van 8.4.

87% beveelt De Diepvriesman aan.

Onze Passie

Meer dan vijftig jaar gelden startte Aad Koornneef zijn diepvriesthuisdienst. Het bedrijf groeide uit tot een landelijke organisatie. Zo is in elk dorp of stad de Diepvriesman een bekendheid geworden. Vijfentwintig jaar geleden ben ik, Joke Beekman, in dienst gekomen bij de Diepvriesman en kreeg als manager na tien jaar de verantwoording voor de gehele verkoop binnen de organisatie. Tien jaar geleden ben ik eigenaar geworden van de Diepvriesman en voel me daarbij, ondanks alle spanningen een gelukkig mens.

Zo zien wij een sterke groei in onze kant-en-klaar maaltijden. Vooral de groeiende groep senioren ervaart dit als geweldig. De maaltijden zijn namelijk puur ambachtelijk bereid en te vergelijken met zelf bereide maaltijden. En ze zijn natuurlijk in een handomdraai klaar! Ook zien wij bij de zogenaamde tweeverdieners een sterke groei in de vraag naar maaltijden, want ook zij ervaren het gemak hiervan in hun drukke bestaan.

Vereerd voel ik me dat het merendeel van onze klanten gemiddeld langer dan twintig jaar klant bij ons is en zeker zo mooi is dat ruim 70% van onze diepvriesmannen langer dan 25 jaar bij ons in dienst zijn! En wat is er mooier dan te mogen werken met tevreden klanten en gelukkige collega’s?