Het gezin

8.4

Cijfer


Uit 1489 beoordelingen ontvangt De Diepvriesman een cijfer van 8.4.

87% beveelt De Diepvriesman aan.

Het gezin

Bij de Diepvriesman kiest u uit een compleet assortiment. Niet alleen ijs en snacks maar ook vlees, kip, vis, groenten, gebak en maaltijden. Kortom alles wat u nodig heeft voor een kwalitatief goede en smakelijke maaltijd! Onze producten worden dagvers in speciale vriescellen snel diepgevroren, waardoor de kwaliteit en smaak gelijk is aan die van verse producten.

De Diepvriesman heeft een actiefolder met veel aantrekkelijke aanbiedingen. Achter in de folder vindt u een bestellijst die u vooraf kunt invullen. U kunt de bestellijst ook samen met uw Diepvriesman invullen, die alles kan vertellen over onze producten. De Diepvriesman gebruikt deze lijst dan weer om uw bestelling direct uit de vrieswagen halen. Onze Diepvriesmannen bezorgen de door uw bestelde producten boven €27,50 al gratis bij u thuis. Dat is pas echt gemakkelijk.

  • Keuze uit een assortiment van ruim 300 hoogwaardige diepvriesproducten
  • Bijna al onze producten zijn heel handig los gevroren
  • Elke maand aantrekkelijke aanbiedingen in elke productgroep
  • Vrijblijvend maandelijks bezoek, zonder verplichtingen
  • Topservice geleverd door een vriendelijke Diepvriesman
  • De Diepvriesman is pas blij als u dat ook bent

Shockvriezen!

Alles wat leeft is opgebouwd uit levenscellen. Tussen die cellen bevindt zich vocht (water). Als deze producten langzaam, bijvoorbeeld op - 20 graden, worden ingevroren, zet dit vocht uit, waardoor de celwanden breken en belangrijke voedingsstoffen, mineralen en vitaminen verdwijnen. Als producten sneller worden ingevroren, word voorkomen dat de celwanden breken. Dat noemen we shockvriezen. En dit is de werkwijze van de Diepvriesman! De vleesproducten worden ingevroren bij een temperatuur van - 60 graden en de groenten zelfs tot - 110 graden! Zo kunnen wij u garanderen dat zoveel mogelijk voedingsstoffen, vitaminen en mineralen in onze producten behouden blijven.